ОСТАННІ НОВИНИ

Поблизу Нового Роздолу тепловоз збив людину

Наталя Дуляба

|

На залізничній колії біля Нового Роздолу загинула 65-річна жінка. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталася у четвер ввечері, 23 березня, орієнтовно о 22:20 год. у селі Бринці Церковні, що неподалік Нового Роздолу.

Як попередньо встановили правоохоронці, тут тепловоз, що рухався в бік Львова, збив 65-річну місцеву мешканку, яка переходила залізничну колію. Від отриманих травм вона загинула на місці.

Мешканців Львівщини закликають бути максимально уважними та обережними, перебуваючи на залізничних станціях. Переходьте колію тільки у встановлених місяцях, переконавшись у відсутності потяга!

За цим фактом відкрито кримінальне кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (порушення Правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до десяти років тюрми.

Наразі триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *