ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину повертається мороз і мокрий сніг

Наталя Дуляба

|

Після потепління наприкінці березня на Львівщині знову прогнозують нічні морози та мокрий сніг. Про це Львівському порталу повідомили у регіональному центрі з гідрометеорології.

Протягом вихідних 25-26 березня у Львові та області ще збережеться тепла, хоч і хмарна погода з дощем.

В суботу вночі, 25 березня, температура становитиме 6-11 градусів тепла, вдень повітря прогріється до 10-15°С. Вітер змінних напрямків, 9-14 м/с. Хмарно, дощ.

У неділю, 26 березня, буде хмарно з проясненням, але подекуди на Львівщині дощитиме. Температура повітря вночі коливатиметься у межах 2-7 градусів тепла, вдень – 9-14 градусів.

У понеділок, 27 березня, падатиме вже дощ із мокрим снігом, а пориви вітру сягатимуть до 15-20 м/с. Вночі стовпчик термометра показуватиме 2-7 градусів тепла, вдень – 6-11 градусів.

А вже з вівторка, 28 березня, на Львівщину прийдуть нічні морози – від 1 до 6 градусів нижче нуля, вдень температура повітря коливатиметься від 1 градуса морозу до +4°С. Хмарно з проясненням, падатиме сніг і мокрий сніг, пориви вітру місцями досягатимуть 15-20 м/с.

Уночі 29 березня термометр показуватиме вже 3-8 градусів морозу, вдень – 4-9 градусів тепла. Хмарно з проясненнями. Часом падатиме невеликий сніг та мокрий сніг.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *