ОСТАННІ НОВИНИ

В Мелітополі прогримів вибух, є поранений «поліцейський», – мер

Наталя Дуляба

|

У четвер вранці, 23 березня, в захопленому Мелітополі пролунав вибух. Окупанти кажуть про постраждалого «поліцейського». Про це повідомив міський голова Іван Федоров.

Вибух прогримів на вул. Івана Алєксєєва. Сюди окупанти відразу зігнали свою «поліцію», «рятувальників» і нібито біля пожежної частини знайшли саморобний вибуховий пристрій. Нібито постраждав правоохоронець.

«Після ранкового вибуху у поки що окупованому Мелітополі рашисти не на жарт заметушилися. Напевно, далі в “найкращих” традиціях перекриють вулицю і будуть шукати “диверсантів”», – додав Іван Федоров.

ОНОВЛЕНО: колаборант, яки називає себе членом «головної ради адміністрації Запорізької області» Володимир Рогов згодом повідомив, що «поліцейський» вижив, його госпіталізували з травмою ноги.

Місцевий Telegram-канал Ріа-Мелітополь, назва якого нагадує причетність до пропагандистів Риа новости, сповістив, що за попередніми даними партизани підірвали колаборанта Сергія Сковирка.

Нагадаємо, нещодавно у Новій Каховці ліквідували організатора катівень на всій окупованій Херсонщині Сергія Москаленка. Колаборанта підірвали у власній машині 17 березня.

А 14 березня у Мелітополі підірвали автомобіль місцевого колаборанта Івана Ткача. Він помер дорогою до лікарні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Іван Федоров

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *