ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині фермера через суд змусили повернути 40 га землі

Наталя Дуляба

|

Фермерське господарство через суд змусили повернути громаді на Львівщині 40 га орендованої землі, яке використовували не за призначенням. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Йдеться про земельну ділянку загальною площею 40 га, яка належить до комунальної власності прикордонного з Польщею міста Белз. Її вартість оцінюють у майже 134 млн грн.

Цю землю взяло в оренду фермерське господарство під пасовище. Однак як встановили прокурори, насправді підприємство використовувало ділянку не за призначенням, що дозволило йому платити Белзькій міськраді меншу орендну плату.

«За умовами договору вона мала використовуватись як пасовище. Однак фермерське господарство розорало землі і використовувало її як ріллю, при цьому сплачуючи значно меншу оренду плату ніж за пасовище», – йдеться у повідомленні.

З цією справою прокурори звернулись до суду, який змусив фермера повернути ділянку назад у розпорядження громади. Рішення суду вже набрало законної сили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *