ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни переорієнтовують напрямки своїх ударів, – розвідка

Наталя Дуляба

|

Оскільки Україна вистояла під час осінньо-зимових атак на енергетичну інфраструктуру, російські окупанти зараз дещо змінюють підхід до обстрілів. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Представник української розвідки Вадим Скібіцький зауважив, що з настанням тепла Росія зараз почне дещо переорієнтувати напрямки нанесення ударів по Україні.

«Це можуть бути і військові об’єкти, і концентрація військ, і система логістики наших угруповань», – сказав Вадим Скібіцький в інтерв’ю РБК-Україна.

Водночас він звернув увагу: удари по нафтобазах підтвердили те, що окупанти будуть намагатися знищити ті критичні елементи інфраструктури, які необхідні Україні для успішного ведення бойових дій. Разом із тим енергетика також залишиться серед цілей ворога.

«Залишаться також об’єкти критичної інфраструктури, насамперед економічні – ті, які впливають на розвиток нашої держави. Це нафтопереробні підприємства, підприємства оборонно-промислового комплексу тощо», – зауважив Скібіцький.

Але також у розвідці не виключають, що мішенями рашистів можуть стати й гідротехнічні та очисні споруди, як про це раніше говорили в Повітряних Силах ЗСУ.

«Можливо. Ми аналізуємо, розвідку яких об’єктів веде РФ. Серед них є і гідротехнічні споруди, мости через Дніпро, аеродроми та аеропорти, шляхи постачання озброєння та військової техніки, які йдуть із Заходу. Росія постійно здійснює розвідку цих об’єктів, в тому числі космічну», – додав представник ГУР.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *