ОСТАННІ НОВИНИ

На Самбірщині онук побив бабусю

Андрій Котенський

|

На Львівщині судитимуть 37-річного внука за домашнє насильство над 88-річною бабусею. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Обвинувальний акт відносно раніше судимого чоловіка за фактами домашнього насильства та заподіяння умисного тілесного ушкодження середньої тяжкості 88-річній бабусі вже скеровано до суду.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в одному із сіл Самбірського району місцевий мешканець проживав разом із своєю 88-річною бабусею. Чоловік не мав постійної роботи та часто зловживав алкоголем і систематично вчиняв безпідставні сварки та ображав жінку.

Будучи в стані алкогольного сп’яніння обвинувачений неодноразово висловлювався до потерпілої нецензурними словами, принижував та залякував фізичною розправою. Внаслідок чого, літня жінка побоювалася за безпеку свого життя. Окрім того онук самовільно брав гроші з її пенсії.

У січні цього року фігурант, після чергового розпивання алкоголю, прийшов додому та знову вчинив конфлікт, при цьому почав наносити удари ногами по тілу потерпілої. Як наслідок – в літньої жінки виявили перелом ноги та розлад здоров’я.

Якщо вину 37-річного онука доведуть то йому загрожує до 3 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *