ОСТАННІ НОВИНИ

Прем’єр Японії прибув з візитом до України

Анастасія Диняк

|

21 березня прем’єр-міністр Японії Фуміо Кісіда прибув до Києва, щоб провести переговори з президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомив японський канал NHK.

Зазначимо, Японія є головуючою країною в «Групі семи» і Фуміо Кісіда був єдиним лідером, який не приїжджав в Україну після початку повномасштабного вторгнення РФ.

«Поки лідери країн G7 відвідують Україну, прем’єр-міністр Кішіда також отримав запит на візит під час телефонної розмови з президентом Зеленським у січні та продовжив координацію з метою його реалізації до травневого саміту G7 у Хіросімі», – йдеться у повідомленні.

У Києві Кісіда має зустрітися з президентом Володимиром Зеленським та обговорити підтримку Японії у відновленні України. Зазначається, що оголосити результати зустрічі лідери планують одразу після неї.

Нагадаємо, раніше на запрошення Кісіди 24 лютого Зеленський взяв участь в онлайн-саміті G7, присвяченому першій річниці вторгнення Росії в Україну.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *