ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові застрелився курсант

Андрій Котенський

|

У Львові під час караулу застрелився із автомата курсант 2-го курсу Львівського державного університету внутрішніх справ. У виші вже опублікували співчуття з приводу смерті юнака, а також розпочали внутрішнє розслідування, повідомляє Львівський портал.

Обставини смерті хлопця також з’ясовують правоохоронці.

«Колектив університету висловлює щирі співчуття рідним, близьким та друзям загиблого здобувача вищої освіти. Сумуємо разом із вами та поділяємо ваш біль. Всі обставини події з’ясовують правоохоронці в рамках розпочатого кримінального провадження. Крім того, за фактом смерті курсанта 2-го курсу проводиться службове розслідування», – йдеться у повідомленні вишу.

За повідомленням спільноти Cadet INFO, юнак застрелився під час добового наряду буцімто через погрози.

«Подія сталась під час перебування курсанта в наряді, він застрелився з АКС-74У. Цю зброю курсантам видають під час добових чергувань на окремих постах»», – пишуть у спільноті.

За даними Zaxid.net, курсант, який застрелився, навчався на другому курсі університету на факультеті №3, де готують фахівців для підрозділів превентивної поліції, яка займається профілактикою та запобіганням злочинів. Хлопець був родом із Рівненщини, незабаром йому мало б виповнитися 19 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *