ОСТАННІ НОВИНИ

В Червонограді розшукують зниклого чоловіка

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці оголосили в розшук 48-річного Сергія Дяка з Червонограда, який пішов із дому і не повернувся. Чоловік має проблеми зі здоров’ям, тож може не орієнтуватися у часі й просторі. Про це Львівському порталу повідомили у Червоноградському відділенні поліції.

Відомо, що Дяк Сергій Сергійович (07.11.1974 року народження) є жителем Червонограда. 17 березня він вийшов із дому і не повернувся. Місцеперебування чоловіка дотепер не відоме.

Правоохоронці кажуть, що Сергій Дяк говорить нерозбірливо, може не орієнтуватись в просторі та часі і не повідомити свої анкетні дані.

Прикмети: високого росту, повної тілобудови, червонощокий, пострижений налисо. Був одягнений у темно-синю куртку, сині джинси, чорне взуття на шнурках і в чорну шапку.

Усіх, кому відома будь-яка інформація про цього чоловіка, просять негайно зателефонувати за номером «102» або звернутися в найближче відділення поліції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *