ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти обстріляли житловий комплекс у Запоріжжі

Наталя Дуляба

|

У ніч на суботу, 18 березня, російські окупаційні війська обстріляли Запоріжжя і влучили в територію одного з житлових комплексів. Є руйнування, однак попередньо відомо, що обійшлося без постраждалих. Про це Львівському порталу повідомили у Запорізькій ОВА.

«Це була гучна ніч. Рашисти вчергове атакували мирне місто. Ракети С-300 були спрямовані в територію одного з житлових комплексів. Снаряди влучили в один з об’єктів. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені розташовані поруч житлові багатоквартирні будинки: фасади, вікна, дахи», – йдеться у повідомленні.

На місці працюють всі служби. За попередніми даними, постраждалих немає, однак ця інформація уточнюється.

Як додав секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв, російська ракета зруйнувала на території ЖК заклад громадського харчування, люди не постраждали.

Згодом в Офісі генпрокурора України додали, що внаслідок російського обстрілу Запоріжжя пошкоджено не лише ресторанно-відпочинковий заклад, а й об’єкт критичної інфраструктури.

Ще одна ворожа ракета С-300 поцілила у спальний район міста, впала на прибудинкову територію, але не розірвалась.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв ведення війни). Наразі триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *