ОСТАННІ НОВИНИ

Борчиня з Трускавця здобула «срібло» чемпіонату Європи

Наталя Дуляба

|

Олександра Хоменець із Трускавця стала срібною призеркою чемпіонату Європи з вільної боротьби серед дорослих до 23 років. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському фаховому коледжі спорту.

19-річна Олександра Хоменець посіла друге місце чемпіонату Європи з вільної боротьби у ваговій категорії до 57 кг.

Спортсменка впевнено розпочала турнір, перемігши азербайджанку Жалу Алієву (13:2), болгарку Назіфе Таїр(10:0), італійку Аврору Руссо (6:2). У фіналі з угоркою Анною Сель рахунок був рівним 6:6, проте завдяки останній результативній дії перемогла таки суперниця Хоменець.

Як додав голова Львівської ОВА Максим Козицький, за нове спортивне досягнення Олександра Хоменець отримає 50 тисяч гривень від обласного управління молоді й спорту, ще 25 тисяч гривень розділять між її тренерами Орестом Скобельським та Андрієм Биркою.

Зазначимо, що борчиня вільного стилю Олександра Хоменець є з Трускавця. Навчається у Львівському фаховому коледжі спорту.

Торік вона стала срібною призеркою чемпіонату світу серед жінок, срібною призеркою чемпіонату Європи серед жінок, бронзовою призеркою чемпіонату світу серед юніорок та чемпіонкою Європи серед юніорок.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *