ОСТАННІ НОВИНИ

«Гуцулія рулить». У Львові виступить FIINKA

Омелян Шевчук

|

У Львові відбудеться концерт виконавиці з Івано-Франківська FINKA «Гуцулія рулить». Захід пройде у межах туру містами України. Його мета підтримка альбому та популяризація гуцульської культури. І звісно ж, збір коштів для наших захисників. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Захід заплановано на 23 березня о 19.00 год. у RIBS HOUSE LVIV.

«Наше завдання сьогодні – зберегти та примножити нашу спадщину для майбутніх поколінь. Традиції та видатні постаті кожного з регіонів України – це те, без чого не було б сучасної України. Ми зобов’язані пам’ятати всіх. Всіх, хто жив, живе і буде жити в кожному з етнічних регіонів країни, оскільки Україна в нас одна, але багата різними традиціями», – поділилася співачка.

Варто відзначити, що за допомогою творчості FIINKA про Довбуша дізналися не тільки у всіх регіонах України, але й далеко за межами, адже на національному відборі конкурсу Євробачення, виконавиця зайняла 4 місце та отримала схвальні відгуки від суддів конкурсу – глядачів.

Квитки за посиланням: karabas.com

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *