ОСТАННІ НОВИНИ

Пиятика на Сихові завершилась убивством

Наталя Дуляба

|

На Сихові затримали 36-річного львів’янина, який забив до смерті свого товариша по чарці. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Фатальний випадок стався у понеділок, 13 березня, в одній з багатоповерхівок на вул. Олександра Довженка, що у Сихівському районі Львова.

Як встановили правоохоронці, тут 36-річний місцевий житель розпивав алкоголь зі своїм 41-річним знайомим, також львів’янином. Втім між ними спалахнув конфлікт, тож молодший жорстоко побив старшого і завдав численних ударів гострими предметами.

Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Невдовзі патрульні встановили місце перебування зловмисника та затримали його неподалік будинку, де було скоєне вбивство.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років тюрми.

Найближчим часом суд обере затриманому запобіжний захід. Наразі триває слідство.

Доповнено: у патрульній поліції Львівщини повідомили, що затримати ймовірного вбивцю допомогла патрульна, що перебуває у відпустці по догляду за дитиною.

Патрульні повідомили про виклик про вбивство на вулиці Довженка. Заявниця повідомила, що з її під’їзду вибіг громадянин у крові та кричав, що в його помешканні сталося вбивство. Після цього втік.

На місце поліцейські викликали всі необхідні служби. Цієї миті до екіпажу підійшла патрульна Юлія, що перебуває у відпустці по догляду за дитиною та живе у тому ж дворі, і повідомила, що знає ймовірного зловмисника в обличчя, адже це, напевно, її сусід. Тож може допомогти його затримати.

«Разом з екіпажем вони обстежили прилеглі вулиці і невдовзі патрульні затримали 36-річного львів’янина. З’ясувалося, що під час побутового конфлікту він завдав 41-річному знайомому чисельні тілесні ушкодження, внаслідок яких громадянин помер», – розповіли патрульні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *