ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викрили нелегальне виробництво глушників до зброї

Наталя Дуляба

|

У Львові батько з сином організували підпільне виробництво глушників до зброї під логотипом відомого українського бренду. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора України.

За даними слідства, двоє львів’ян, батько зі сином, організували незаконне виробництво глушників до нарізної зброї на території приватного підприємства.

До своєї діяльності зловмисники також залучили товариша і працівника згаданого підприємства. Вироблені глушники маркували, прикриваючись логотипом відомого українського бренду. Вироби не були сертифіковані.

Збували підробку через платформи онлайн-оголошень за ціною нижчою, аніж у виробника. Клієнтами шахраїв зазвичай були військові або їхні родичі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 177 ККУ (незаконне використання промислового зразка без дозволу власника). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або від трьох до шести років тюрми.

Усім чотирьом фігурантам справи оголосили підозру. Наразі триває слідство, вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *