ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прогнозують до 18 градусів тепла

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 14 березня, у Львові та області прогнозують переважно сонячну, але вітряну погоду і до 18 градусів тепла. Про це Львівському порталу повідомили у регіональному центрі з гідрометеорології.

Температура повітря вночі коливатиметься від 2 до 7 градусів тепла, вдень стовпчик термометра підніметься аж до 16-18 градусів вище нуля.

Вітер південно-західний, 9-14 м/с, однак подекуди пориви сягатимуть до 15-20 м/с. Хмарно з проясненням, без істотних опадів.

Зазначимо, що це вже вдруге за тиждень на Львівщині різко змінюється погода. Так, 10 березня в області раптово потеплішало до +15 градусів, а вже на наступний день різко похолодало і випав невеликий сніг.

Тому прогнозоване нове потепління теж втримається на один день, адже 15-16 березня температурний максимум становитиме +6°С, можливий сніг із мокрим дощем. Вже з п’ятниці, 17 березня, повітря знову поступово прогріватиметься і вже в суботу, 18 березня, сягне +13-15°С.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *