ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський: Санкції проти грального бізнесу перешкодять схемам на десятки мільярдів

Анастасія Диняк

|

Президент України Володимир Зеленський заявив, що введення санкцій проти грального бізнесу закриває схеми на десятки мільярдів гривень, пов’язані з РФ. Про це він повідомив у вечірньому відеозверненні.

Так, Зеленський наголосив, що список санкцій є черговим кроком проти осіб, пов’язаних з Росією.

«Це понад 280 компаній і 120 людей, які через схеми з гральним бізнесом працювали проти України, виводили кошти з нашої держави та фінансували різні російські комбінації», – зазначив президент.

Він додав, що це рішення готувалося певний час, воно є пропрацьованим та закриває схеми на десятки мільярдів, і це не останнє таке рішення.

Нагадаємо, 10 березня Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони щодо запровадження санкцій проти 120 фізичних та 287 юридичних осіб.

У переліку юридичних осіб, що потрапили під санкції, і компанії, що розташовані на території України: «Паріматч», «Покерматч.ЮА», «Поінтлото», «Твоя беттінгова компанія», «Плей Фан Інвестмент», «Фінансова Компанія Лео» та інші.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *