ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський ввів санкції проти 120 фізичних та 287 юросіб на 50 років

Анастасія Диняк

|

Президент Україна Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони щодо запровадження санкцій проти 120 фізичних та 287 юридичних осіб. Про це йдеться на сайті президента.

Так, 10 березня указом №145/2023 президент ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України «Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», ухвалене цього ж дня.

РНБО застосувала персональні спеціальні економічні санкції до 120 фізичних осіб. Переважно йдеться про громадян РФ, однак до списків також потрапили громадяни Кіпру, Великої Британії, Польщі, Туреччини й Нідерландів.

Під санкції потрапили 287 юридичних осіб, серед яких російські букмекерські компанії, організатори лотерей, іподроми, інвестиційні та розважальні компанії тощо. Санкції запроваджено на 50 років.

Зокрема, у «чорному списку» Владислав Бєшкарьов – засновник ТОВ «Парі Інжиніринг Рус» та гендиректор цієї ж компанії – Олександр Івашкевич.

У переліку юридичних осіб, що потрапили під санкції, і компанії, що розташовані на території України: «Паріматч», «Покерматч.ЮА», «Поінтлото», «Твоя беттінгова компанія», «Плей Фан Інвестмент», «Фінансова Компанія Лео» тощо.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *