ОСТАННІ НОВИНИ

Львів передав захисникам дрони, системи нічного бачення, рації та планшети

Анастасія Диняк

|

11 березня Львів передав військовим 125-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України дрони, системи нічного бачення, рації, планшети та біноклі. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

«Обладнання придбано за кошти громади міста Львова, в межах загальноміської програми підтримки військових, прийнятої на сесії за ініціативи міського голови та всіх голів фракцій. Також дякуємо меценатам за додаткові засоби, які сьогодні дуже важливі», – зазначив перший заступник мера Андрій Москаленко.

У ЛМР додали, що місто постійно скеровує кошти на обороноздатність та підтримку львівських військових, які захищають Україну від російських загарбників: 125-ї та 103-ї бригад територіальної оборони, окремих 80-ї десантно-штурмової бригади та 24-ї механізованої бригади імені короля Данила, а також інших бригад, що виконують бойові завдання.

Загалом від 24 лютого минулого року з податків львів’ян захисники отримали допомоги на понад 185 мільйонів гривень. Це пошиття форми, закупівля генераторів резервного живлення, засобів звʼязку, бронежилетів, технічного та операційного забезпечення, пального тощо.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *