ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янці Олені Самойленко виповнилось 103 роки

Анастасія Диняк

|

10 березня відзначила свій день народження найстарша уродинниця Львова. Олені Самойленко виповнилось 103 роки. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Так, пані Олена виховала двох дітей, трьох онуків та четверо правнуків. А загалом її дуже люблять і поважають багато львів’ян. Адже вона понад 30 років працювала вчителькою у львівських школах.

«Представники управління соціального захисту Львівської міської ради відвідали уродинницю і від громади Львова привітали її та вручили матеріальну допомогу в розмірі 5 тисяч гривень», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що одноразову матеріальну допомогу 5 тисяч гривень виплачують відповідно до розпорядження міського голови від 06.01.2023 №4 «Про надання одноразової матеріальної допомоги особам, яким у 2023 році виповниться 100 і більше років – мешканцям Львівської міської територіальної громади». Загалом традиція привітання довгожителів у Львові існує уже 15 років.

Загалом у березні ще семеро мешканців Львівської громади відзначають свої сто і більше років: п’ятеро столітній ювілей, одна – 101-й день народження, та одна – 102 річчя.

Загалом у 2023 році на виплати одноразової допомоги для львів’ян-довгожителів у бюджеті передбачили 315 тисяч гривень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *