ОСТАННІ НОВИНИ

«Ашан» подвоює присутність на ринку РФ

Анастасія Диняк

|

Французький ритейлер Auchan планує відкриття нових магазинів у Росії, що фактично подвоїть свою присутність на російському ринку. Про це пише Reuters.

«”Ашан Рітейл Росія” повідомив, що у нових магазинах “Мій Ашан” будуть пропонувати асортимент з близько 900 найменувань, 90% з яких будуть продукти харчування під власними брендами Auchan», – йдеться у повідомленні.

Компанія пояснює свої дії, бажанням забезпечити росіян якісними продуктами за доступними цінами.

Нагадаємо, напередодні The Insider, Le Monde і Bellingcat оприлюднили спільне розслідування. У ньому йдеться про те, що з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну російська філія французького «Ашану» постачала товари російським військовим на окуповані українські території під прикриттям гуманітарної допомоги для цивільних. Також журналісти кажуть, що мережа допомагала мобілізовувати своїх працівників.

На це розслідування відреагувала українська мережа «Ашанів» і заявила, що «шокована» оприлюдненою інформацією, тож звернулась до головного офісу у Франції.

Французька мережа супермаркетів «Ашан», у свою чергу, запевняє, що не постачала товари російським військовим.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *