ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ відповіла на звинувачення невизнаного Придністров’я про нібито підготову теракту

Ольга Денисяка

|

Служба безпеки України назвала заяву так званого «міністерства держбезпеки»невизнаного Придністров’я про нібито запобігання теракту проти посадових осіб «за вказівкою СБУ» провокацією Кремля. Про це повідомила пресслужба СБУ.

«Будь-які заяви представників так званого «Міністерства державної безпеки» фейкової «Придністровської народної республіки» щодо участі СБУ в підготовці теракту слід розглядати виключно як провокацію, зрежисовану в Кремлі», – йдеться в повідомленні.

Тож Служба безпеки України закликає не сприймати всерйоз нісенітниці, за поширенням яких вбачається чітка мета росії – розхитати ситуацію на території, яка фактично є окупованою та підконтрольною їй, звинувативши в цьому нашу державу.

«Брехня та провокації – один із видів зброї, яким активно користується рф. Але сьогодні весь світ бачить справжнє обличчя країни-агресора та не вірить заявам ні росії, ні її сателітів», – заявили в СБУ.

Нагадаємо, у «міністерстві держбезпеки» невизнаного Придністров’я заявили про запобігання теракту проти посадових осіб нібито за вказівкою Служби безпеки України.

Прокурор «ПМР» Анатолій Гурецький заявив Першому придністровському каналу, що метою  було нібито усунення «перших осіб держави».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *