ОСТАННІ НОВИНИ

На Жовківщині матір мало не заморила немовля голодом

Андрій Котенський

|

На Жовківщині 36-річна матір мало не заморила голодом свою новонароджену дитину. Тепер жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі за злісне невиконання батьківських обов’язків по догляду за дитиною. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

За даними прокуратури, обвинувальний акт стосовно 36-річної жінки за фактом злісного невиконання обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки (ст. 166 КК України), вже скеровано до суду.

Розслідуванням встановлено, що у серпні минулого року обвинувачена народила дитину, яка потребувала та потребує спеціального догляду у зв’язку із недоношеністю та діагностованими у неї захворюваннями. Однак, з часу народження дитини жінка зловживала спиртними напоями не доглядаючи належним чином немовля. Зокрема, матір не забезпечувала належне харчування та умов проживання малечі.

Через халатні дії матері у січні цього року дитинку було госпіталізовано у відділення реанімації з критично низькою вагою та рядом захворювань.

Якщо вину горе-матері доведуть то їй загрожує до 5 років позбавлення волі.

За даними Zaxid.net, малюка із критичною масою тіла – 2700 грамів забрали до лікарні. Піврічний хлопчик досі перебуває у медзакладі, а лікарі намагаються відгодувати дитину.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *