ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали організаторів схеми втечі водіїв за кордон

Андрій Котенський

|

СБУ на Львівщині провела затримання організаторів схеми незаконного переправлення військовозобов’язаних через держкордон під виглядом водіїв, яких вносять у систему «Шлях».

За даними правоохоронців, організували бізнес-схему двоє мешканців регіону: 35-річний львів’янин та його 25-річний спільник.

За 4500 доларів США зловмисники обіцяли ухилянту забезпечити можливість перетину державного кордону України у воєнний час. Документи, які підготували зловмисники давали змогу потенційному втікачу покинути нашу державу під виглядом водія однієї з організації.

Оперативники затримали зловмисників «на гарячому» під час одержання другої частина неправомірної вигоди – 4 тисячі доларів США.

Фігурантам провадження повідомлено про підозру. Готуються документи для обрання міри запобіжного заходу.

Як відомо, незаконне переправлення осіб через державний кордон України карається від семи до дев’яти років позбавленням волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що цього тижня спецслужба Львівщини блокувала вже другу схему незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *