ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців модульного містечка на Сихові виписали з лікарні

Наталя Дуляба

|

Усіх 11 мешканців модульного містечка на Сихові, яких госпіталізували зі симптомами кишкової інфекції, 9 березня вже виписали з лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

До обласної інфекційної лікарні люди потрапили 6 березня. Спочатку було відомо про 13 хворих, однак мешканців саме сихівського модульного містечка було 11, серед них 9 дітей.

Всі пацієнти скаржились на нудоту, блювоту, діарею і підвищену температуру. Їхній стан медики оцінили як середньої важкості.

Станом на четвер, 9 березня, всіх їх уже виписали з лікарні. Дітям рекомендують повернутися до навчання вже з понеділка.

Зауважимо, що загалом у модульному містечку на Сихові, де живуть переселенці, захворіли 37 людей, більшість із них – діти. Саме 11 осіб довелось госпіталізувати, решту з легкими симптомами ізолювали і лікували амбулаторно.

У всіх були наявні симптоми гострої кишкової інфекції, однак фахівці кажуть, що це необов’язково є харчовим отруєнням. Одним із варіантів розглядають кишкову інфекцію. Наразі ще триває епідрозслідування, після завершення якого буде відомо, що то був за збудник.

Всі приміщення у модульному містечку продезінфікували. На дослідження відібрали зразки питної води, змиву з харчоблока. Працівників ФОПа, який забезпечує його мешканців раз на день гарячою їжею, теж обстежили на кишкову групу інфекцій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *