ОСТАННІ НОВИНИ

Під Бахмутом загинув львівський пластун Павло Петрущак

Анастасія Диняк

|

3 березня унаслідок бойових дій поблизу Бахмута на Донеччині львівський пластун Павло Петрущак. Прощатимуться з Героєм у п’ятницю, 10 березня. Про це повідомили у пресслужбі Пласту.

«З 2008 року Павло пластував в гуртку ч. 3 «Пінгвіни» к.ч. 3 ім. Івана Виговського Виговці, в станиці Львів. Пластову присягу склав у 2010 році, здобув ступінь пластуна розвідувача. Після завершення юнакування спільно з активом куреня організовував курінні заходи, був членом проводу курінних таборів упродовж 2013-2015 років, завжди вирізнявся своїм оптимізмом і виваженим поглядом на розв’язання проблем», – розповіли в організації.

У 2013 році подав заяву до Великого Плем’я Лісових Чортів та став прихильником куреня. Павло брав активну участь у Революцій Гідності.

Активно пластував орієнтовно до 2015-2016 року – основною паузою в діяльності стала строкова служба на флоті, яку проходив у місті Ізмаїл у військах берегової охорони. Опісля працював помічником машиніста.

У Павла залишились дружина Вікторія та син Давид.

Чин похорону за Героєм відбудеться в Гарнізонному храмі Львова у п’ятницю, 10 березня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *