ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили черговий канал вивезення ухилянтів за кордон

Ольга Денисяка

|

На Львівщині затримали 30-річного чоловіка, який за 2000 тисячі доларів обіцяв військовозобов’язаному допомогти у перетині кордону. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 30-річний мешканець одного з сіл Дрогобицького району за 2 тисячі доларів США обіцяв виготовити для чоловіка призовного віку фіктивні документи, які надають тому право безперешкодного перетину державного кордону України.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання ним частини коштів від «замовника».

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили та вилучили речові докази та скерували на експертне дослідження.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *