ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині за добу шестеро чоловіків намагались незаконно втекти за кордон

Андрій Котенський

|

Впродовж попередньої доби військовослужбовці Львівського прикордонного загону припинили три спроби незаконного перетину кордону поза пунктами пропуску. Усі затримані виявились чоловіками призовного віку, які намагалися потрапити до Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні державної прикордонної служби України.

Учора ввечері прикордонний наряд відділу «Шегині» надав інформацію про спостереження зупинки транспортного засобу з якого вийшло четверо осіб та почали рух в бік державного кордону.

В ході пошукових заходів прикордонники виявили та затримали четверо мешканців Харківської області віком від 31 до 41 років. Ще одного порушника, за кількасот метрів до держрубежу, затримали  прикордонники цього ж відділу за інформацією місцевого жителя. Ним виявився 40-річний мешканець Львівщини.

Окрім того під час проведення заходів з перевірки прикордонного режиму наряд відділу «Нісмичі» зупинив для перевірки автомобіль. Пасажиром слідував 37-річний мешканець Полтавської області. Під час бесіди чоловік зізнався, що мав намір незаконно потрапити до Польщі оскільки законних підстав у нього не було.

Усіх затриманих доставлено до прикордонних підрозділів для перевірки та притягнення до відповідальності. Подальшу долю затриманих буде вирішувати суд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *