ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині під час перереєстрації виявили чотири крадені авто

Андрій Котенський

|

Минулого місяця, у сервісних центрах МВС Львівщини виявили відразу 4 проблемних авто, власникам котрих, довелось спілкуватись з поліцією, повідомляє Сервісний центр МВС у Львівській області.

Зокрема, у лютому до Сервісного центру МВС міста Львова звернулась громадянка з метою реєстрації автомобіля Volvo XC70. Під час перевірки за номером кузова адміністратором встановлено, що він знаходиться в розшуку міжнародної бази розшуку «Інтерпол».

Іще один автомобіль, який перебуває в розшуку «Інтерпол», а саме вантажівку MAN TGX 18.440 2011 року, намагались зареєструвати на нового власника у сервісному центрі МВС с. Червоне Золочівського району.

Також, у лютому, до сервісного центра МВС міста Дрогобич звернувся громадянин щодо перереєстрації по договору купівлі-продажу автомобіля BMW 735IL. Під час перевірки виявлено, що авто перебуває в розшуку, ініційованому Франківським відділом державної виконавчої служби міста Львова.

Останній прикрий випадок стався в сервісному центрі с. Зимна Вода. Громадянин звернувся для перереєстрації автомобіля Renault Megane 2004 року виготовлення, котрий він придбав «по дорученю» декілька місяців тому. Під час перевірки документів адміністратор з’ясував, що свідоцтво про реєстрацію має ознаки підробки та належить іншому автомобілю, який був перереєстрований у Сумській області.

Аби зберегти власні кошти та нервові клітини під час придбання автомобіля правоохоронці радять укладати договори купівлі-продажу у сервісному центрі МВС.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *