ОСТАННІ НОВИНИ

Львів відновив зруйнований росіянами 5-поверховий будинок у Гостомелі

Андрій Котенський

|

Львів відновив фасад, «реанімував» п’ятий поверх і дах та замінив всі вікна у багатоповерхівці, яку під час вторгнення пошкодили рашисти. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За словами заступника міського голови Львова з містобудування Любомира Зубача, будинок постраждав внаслідок обстрілів рашистів.

«Коли влітку ми невеликою делегацією приїхали до Гостомеля, цей будинок із фотографій просто не мав п’ятого поверху, фасади були обгорілі та в дірах від куль. І це ще вважалося, що дім не сильно постраждав від ворожих обстрілів. Тоді Львів взяв на себе зобов’язання допомогти. Щиро сподіваюсь, що мешканцям цього будинку буде комфортно в своїх оселях, а всі разом ми дуже скоро відсвяткуємо очікувану Перемогу», – повідомив Любомир Зубач.

Як відомо, із початку війни ЛМКП «Львівводоканал» активно допомагав водоканалам міст, які постраждали від воєнних дій. Так, підприємство надало гуманітарну допомогу Харкову, Ірпеню, ініціювали спільно із німецькими колегами із міста Вуперталь створення фонду Water4Ukraine, який надає техніку і матеріали. Також фахівці Львівводоканалу,\ допомагали під’єднати до води і каналізації будинки у Гостомелі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *