ОСТАННІ НОВИНИ

Яку погоду прогнозують Львівщині найближчими днями

Андрій Котенський

|

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 5 – 6 березня на дорогах міста й області буде ожеледиця. Водіїв закликають зважати на прогноз погоди й бути обачними під час руху. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари за необхідності, пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях, а також користуватися світловідбивачами (стрічки, наклейки, жилети тощо), щоб водії могли вчасно побачити на дорозі.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію» міста за номером 15-80.

За даними Sinoptik.ua, в ніч на не ділю, 5 березня, на Львівщині прогнозують незначний сніг та до 2 градусів морозу. Впродовж дня прогнозують хмарну із проясненнями погоду, температура не підніметься більше 2 градусів тепла.

Також очікуються незначні опади снігу в ніч на понеділок, 6 березня. Температура повітря впродовж дня коливатиметься від 2 градусів морозу до 1 градусу тепла.

Із вівторка, 7 березня, дощитиме, проте потепліє до 6 градусів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *