ОСТАННІ НОВИНИ

Київський пост-панк гурт SPOKUSY їде із першим концертом до Львова

Омелян Шевчук

|

11 березня у нижньому залі Лялькового театру із концертною програмою виступить київський пост-панк гурт SPOKUSY! Запалюватимуть на сцені також їхні друзі – гурти «Joyriders», «Розлад містики» та «Supremacy». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Початок концерту о 18.00, повідомили організатори.

Приїзд у Львів київського пост-панк гурту SPOKUSY назрівав з самого початку рашистського вторгення, бо саме у Львові гурт зародився минулої весни! В найатмосферніших кулуарах арт-плейсів на Заводській були записані перші пісні “ОРДЛО” та “Повернуться Люди”,  які стали справжнім явищем в сучасній українській музиці. 

“Так вийшло, що з самого початку повномасштабної  війни ми з моєю дівчиною відкрили у Львові безкоштовний хостел для біженців LvivHost, займаємося ним і зараз. Нам це було необхідно, щоб відчувати власну користь для суспільства, бути зайнятими чимось дійсно важливим. Вийшло так що ця робота вплинула і на творчість – завдяки моєму перебуванню у Львові, ми почали проводити благодійні концерти в “Дзизі”, нижньому залі Лялькового театру, Пороховій Вежі, познайомились з дуже цікавими людьми і прийшло нереальне натхнення робити нову музику. Я поїхав на студію “Plan”, що тоді знаходилась на Заводській, і там зародилась музика “Spokusy”, особливе наше звучання!”, поділився засновник гурту Ігор Черепанов.

Joyriders  це англомовний інді-рок гурт зі Львова, творчість якого зав’язана на пошуках себе, але без серйозних пик, все тру ту лайф. 

Розлад містики львівський альтернативний рок, панк. Їхнє гасло – “сумуємо під веселу музику. Глузд сходить без нас”. 

Supremacy це кавербенд, головним завданням якого є запалювати глядачів деколи переосмисленням оригіналів пісень. Але на цьому концерті хлопці зіграють свої авторські пісні!

Квитки можна придбати за посиланням:  secure.wayforpay

Частина коштів буде передана на безкоштовний хостел для біженців LvivHost.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *