ОСТАННІ НОВИНИ

Волонтери One Heart отримали подяку від громади Львова

Андрій Котенський

|

Волонтери організації One Heart отримали подяку від громади Львова за надану гуманітарну допомогу міським закладам освіти. Подяки ізраїльським волонтерам за їхню допомогу місту під час повномасштабної війни вручив мер Львова Андрій Садовий на засіданні Львівської міської. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Tomer Dror і Shir Dinner з громадської організації  One Heart передали для Львова 101 генератор, які отримали заклади освіти (садочки, школи) для  освітлення укриттів  і для заживлення теплопунктів (ІТП). 

Крім того, волонтери організували літній табір для дітей ВПО в ліцеї «Оріяна». Протягом серпня діти разом із вчителями ліцею «Оріяна» та представниками ізраїльської благодійної організації вивчали основи самозахисту, лідерство, театральне мистецтво тощо.

У співпраці з NGO One Heart та Early Starters International (ще одна ізраїльська організація) відкрили дитячий безпечний простір «Супердіти» – це абсолютно безкоштовні заняття для дітей з числа внутрішньо-переміщених осіб віком від 4 до 9 років на вул. Енергетичній, 1.

«80 років тому ніхто у світі не став на захист ізраїльтян. І зараз для нас є великою честю могти допомагати в біді таким  націям як Україна. Ми будемо тут допоки ми потрібні. Ми будемо допомагати та всіляко долучатись до різноманітних проєктів», – зазначив у своїй промові Томар Дор, представник NGO One Heart.

Від початку повномасштабного вторгнення співпрацю з ізраїльськими волонтерами координує Вікторія Христенко, голова комісії освіти і науки ЛМР. 

«Ізраїльські волонтери з NGO One Heart допомагали українським біженцям, навчали військових, привозили гуманітарну допомогу. Лише у Львові за цей рік вони зробили багато добрих справ, активно підтримували наші освітні заклади… Ми ще маємо чимало спільних проєктів, які плануємо реалізувати у нашому місті», – додала депутатка. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *