ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах викрили двох наркоторговців

Ольга Денисяка

|

У Бродах двоє місцевих мешканців налагодили збут психотропу амфетаміну та особливо небезпечного наркотику – канабісу. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрювані приймали замовлення по телефону, а продаж заборонених речовин здійснювали при особистій зустрічі за місцем проживання, безпосередньо з рук в руки. При цьому продаж відбувався тільки постійним, перевіреним клієнтам. Під час обшуків за місцем проживання чоловіка виявлено та вилучено 41 пакет з порошкоподібною речовиною, 1 пакет із речовиною рослинного походження та інші речові докази.

Також був проведений обшук за місцем проживання фігурантки, за результатами якого вилучено 5 пакетів порошкоподібної речовини та 2 пакети із речовиною рослинного походження.

34-річному чоловіку та 55-річній жінці повідомили про підозру за фактами незаконного зберігання та збуту наркотичних засобів та психотропних речовин (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України). Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз та обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *