ОСТАННІ НОВИНИ

Зросла кількість жертв зіткнення потягів у Греції. Оголошено триденну жалобу

Андрій Котенський

|

У Греції внаслідок зіткнення пасажирського і вантажного потягів зафіксували смерті вже 38 людей. Рятувальна операція триває. Серед жертв катастрофи переважно молодь, яка поверталася після святкових карнавалів на навчання до Салонік, повідомили Львівському порталу місцеві джерела.

Серед загиблих двоє 20-річних сестер близнючок. До лікарень госпіталізовано ще 66 осіб, шестеро з них перебувають в реанімації у важкому стані. Ще шість осіб вважаються зниклими безвісти, серед них троє дітей із одної родини.

Наразі пошуково-рятувальна операція зосереджена на перших трьох вагонах пасажирського поїзда, перші два зазнали найбільших ушкоджень. У другому вагоні був буфет, де на момент зіткнення перебувало багато пасажирів.  Пошукові роботи з визволення пасажирів ведуться рятувальниками та місцевими  волонтерами.

Також стало відомо, що пасажирський потяг рухався із Афін до Салонік, натомість вантажний потяг рухався йому на зустріч  із Салонік. Обидва склади за нез’ясованих наразі обставин опинилися на одній колії і на швидкості врізалися один в одного та загорілися.

Через залізничну катастрофу у Греції оголошено триденну жалобу.

Як повідомляв Львівський портал раніше, увечері 28 лютого сталося лобове зіткнення двох поїздів: вантажного та пасажирського.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *