ОСТАННІ НОВИНИ

Львів попрощається з чотирма Героями

Ольга Денисяка

|

2 березня Львів попрощається з чотирма Героями. Ігор Сачинський, Роланд Хараішвілі, Сергій Саушкін, Юрій Очкусь загинули, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Об 11:00 розпочнеться Чин похорону Ігоря Сачинського, Сергія Саушкіна та Роланда Хараішвілі, об 11:30 – міська церемонія прощання на площі Ринок.

О 14:00 розпочнеться Чин похорону Юрія Очкуся, 14:30 – міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають Героїв на Личаківському кладовищі

Юрій Очкусь (23.05.1991-25.02.2023). Львів’янин.

Навчався у Закладі загальної середньої освіти №87 Львівської міської ради імені Ірини Калинець та Середній загальноосвітній школі №27 міста Львова імені героя Небесної Сотні Юрія Вербицького. Після закінчення школи працював у приватному підприємстві «Паркбуд».

Із початком агресії росії став на захист Батьківщини до лав «Правого сектору», у 2015 році прийняв рішення підписати контракт із Збройними силами України. Боронив державу у складі 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних сил України.

За особисту відвагу був нагороджений численними відзнаками, зокрема, нагрудним знаком «Знак пошани» Міністерства оборони України та орденом «За мужність» III ступеня.

В Юрія Очкуся залишилися батьки, дружина, син, дві доньки, брат та дві сестри.

Роланд Хараішвілі (02.07.1986-20.02.2023). Уродженець міста Руставі (Грузія).

Спочатку навчався у початковій школі в Грузії, згодом – у Горлівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 Горлівської міської ради Донецької області. Закінчив Донецький національний університет імені Василя Стуса.

Із початком агресії росії переїхав до Запоріжжя, далі проживав у Львові. Працював у приватному акціонерному товаристві «Київстар» та товаристві з обмеженою відповідальністю «Прогрес Д.Ф.». Захоплювався спортом та новітніми технологіями.

Після початку повномасштабного вторгнення рф добровольцем пішов на війну. Боровся із російськими загарбниками у лавах 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних сил України.

У Роланда Хараішвілі залишилися вагітна дружина, батьки та брат.

Сергій Саушкін (15.05.1985-22.02.2023). Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №61. Здобув професійно-технічну освіту, згодом вступив до Української академії друкарства.

У вільний час захоплювався комп’ютерними технологіями.

Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів. Боровся із загарбниками на східному напрямку у лавах 46-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України. У Сергія Саушкіна залишилася мама.

Ігор Сачинський (16.02.1976-23.02.2023). Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №40 міста Львова. Закінчив Середнє професійно-технічне училище №50. Згодом здобував юридичну освіту у Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля у місті Феодосія.

Після завершення навчання проходив військову службу в Харкові. Впродовж 5-ти останніх років працював у Республіці Польща.

Із початком повномасштабного вторгнення повернувся в Україну та став до лав територіальної оборони. Боровся із російськими окупантами на східному напрямку у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних сил України. Під час виконання бойових завдань тричі отримував поранення, однак повертався на фронт. В Ігоря Сачинського залишилися мама і брат.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *