ОСТАННІ НОВИНИ

Куди піти в березні у Львові

Омелян Шевчук

|

У березні у Львові відбудеться низка культурних подій, які можуть зацікавити львів’ян та гостей міста, повідомили Львівському порталу організатори. 

1 березня о 18:30 у Львівській філармонії оркестр “Віртуози Львова” виступить із витонченою музичною програмою «Від Вівальді до Маккартні». У виконанні оркестру прозвучать улюблені та популярні композиції класичної музики – Вівальді, Моцарта, Баха, П’яццоли, Шуберта, Скорика, а також джазова музика.  Цей концерт є наступною подією із масштабного циклу “тихих” проєктів, які об’єднує назва “Музика при свічках”. Це події без яскравих світлових чи шумових ефектів, наповнені музикою, яка дозволить у наш складний час «перезавантажитись», знайти час для себе та хоч трішки переключитися.
Квитки тут: soldout.ua

5 березня у Центрі Довженка виступлять мегапозитивні гурт «Будьмо» та Олександр Кварта. Виконавці подарують найромантичніші пісні, а також зачарують і зігріють кожне серце своїми голосами та чудовим виконанням рідної української пісні. У цей вечір артисти готують нові прем’єри та сюрпризи.
Квитки тут: karabas.com

7 березня о 19:00 на сцені Львівської опери неймовірні виконавці, справжні професіонали своєї справи Зіновій Карач, Марія Стоколяс, Богдан Дашак, FIJI band та Симфонічний оркестр Львівської Музичної Академії під час концерту «Любов в маленькому Парижі» виконають всесвітньо відомі шедеври французької музики з репертуару Едіт Піаф, Джо Дассена, Мішеля Леграна, Патрісії Каас, Поля Моріа, Міреї Матьє, Лари Фабіан та багатьох інших.
Квитки тут: concert.ua

9 березня о 19:00 на сцені Львівської філармонії авторитетна візитка Львова та всієї України, лауреат Національнї премії ім. Т. Г Шевченка, еталон хорового мистецтва капела «Дударик» запрошує 9 березня о 19:00 у Львівську національну філармонію на концерт «Тарас Шевченко. 2023»! Ця зустріч призначена, щоб побути із близькими по духу, заспівати улюблених пісень, послухати поезію.
Квитки тут: soldout.ua

13 березня о 19:00 у Львівському театрі опери та балету до 35-річчя гурту славетні Кому Вниз уперше виступлять в супроводі симфонічного оркестру. 

Це буде абсолютно нове звучання легендарного гурту, яке не можна пропустити.

Квитки тут: concert.ua

14 березня о 19:00 на сцені Львівської опери відбудеться концерт-трилогія «Володар Перснів», який виконають епічні симфонічний оркестр LUMOS Orchestra та хор «Євшан». 

Це оригінальний і величний проект, побудований на палкій любові до творчості Дж.Р.Р. Толкіна, музики Говарда Шора та кінотрилогії “Володар Перснів» Пітера Джексона. На сцені – чарівні солісти у костюмах, з незвичними старовинними інструментами та повна сага в тричастинному викладі.
Квитки тут: concert.ua

16 березня на сцені Львівської філармонії до дня народження легендарного композитора, співака та поета українські музиканти підготували ексклюзивний проект – «Івасюк. Відомий і невідомий!»

Пісні Івасюка співатимуть кращі голоси Львова – SHUMEI,  Зіновій Карач, Марія Стоколяс, Fiji Band, Jazz Combo та Симфонічний оркестр Музичної академії імені Лисенка.
Квитки тут: karabas.com

20 березня о 19:30 в театрі ім. Марії Заньковецької відбудеться концерт, присвячений 68-ій річниці від дня народження композитора, керівника ансамблю “Ватра”, народного артиста України Ігоря Білозіра “Від Бога наша пісня, наша мова”. Пісні Ігоря Білозіра співатимуть: славетна “Ватра 80-х”, Мар’ян Шуневич, Олег Кульчицький,  Остап Стахів – народні артисти України, кожен з яких був у складі “Ватри”, а також знаменита  “Піккардійська терція”.

У концерті братиме участь відомий український поет, співавтор пісень Богдан Стельмах. Спогадами про Ігоря Білозіра поділиться ведуча Ольга Гошовська (друга дружина композитора). Незабутнє “Пшеничне перевесло” артисти співатимуть разом із гостями концерту.

Квитки тут: kasa.in.ua

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *