ОСТАННІ НОВИНИ

В потрійній ДТП у Львові постраждали двоє людей

Ольга Денисяка

|

Ввечері 27 лютого у Львові зіткнулись три автомобілі. Внаслідок ДТП були травмовані двоє людей. Про це Львівському порталу повідомили в ДСНС Львівщини.

27 лютого о 19:14 год. рятувальникам повідомили про те, що м. Львові на вул. Богданівська, 100 відбулось зіткнення 3-х легкових автомобілів: «Chevrolet Aveo», «Geely» та «BMW-F4».

Як з’ясувалось на місці події, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в автомобілі «Geely» травми отримали водій, 1986 року народження та пасажирка, 1986 року народження. Рятувальники за допомогою медичних нош транспортували потерпілу пасажирку з автомобіля «Geely» до карети швидкої медичної допомоги. Потерпілих з травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в лікарню Святого Пантелеймона Першого медичного об’єднання міста Львова.

Також, з метою запобігання загоряння, рятувальники відключили акумуляторні батареї в автомобілях.

До ліквідації наслідків ДТП залучили 11 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *