ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться воркшоп за участі професора Стенфордського університету

Анастасія Диняк

|

Професор Стенфордського університету Джефф Кабілі проведе у Львові безкоштовний воркшоп з невербальної комунікації і презентації для українських лідерів. Про це повідомляє Львівський портал.

SET University організовує у Львові дводенний воркшоп з Джеффом Кабілі, фахівцем із ефективної невербальної комунікації, сторітелінгу та мистецтва презентації. Воркшоп відбудеться 5 і 6 березня. Він спеціально розроблений для підтримки українських лідерів, які керують змінами в технологіях, державній політиці, бізнесі та освіті.

Воркшоп є безкоштовним, а набір учасників триватиме до 3 березня. Організатори розглянуть заявки та надішлють підтвердження учасникам. Мова викладання – англійська. Для реєстрації на участь у воркшопі, заповніть коротку форму.

Професор Кабілі розкаже про історію інновацій у Кремнієвій долині, навчить невербальній комунікації, сторітеллінгу та мистецтву презентації. Крім того, учасники матимуть можливість потренуватися презентувати свої проєкти у форматі 3-хвилинного пітча та отримають відгук і поради від спікера.

Джефф Кабілі викладає навички ефективної невербальної комунікації, сторітеллінг і мистецтво презентації в Стенфордському університеті з 2006 року та є ментором у кількох всесвітньовідомих інкубаторах, таких як Plug and Play, Draper University і StartX, де він допомагає підприємцям підвищити результативність їх презентацій. Джефф допомагає стартапам відшліфувати свої 3-хвилинні презентації, щоб підвищити їхні шанси залучити гроші від інвесторів. Він зосереджується на «як це сказати», а не на «що сказати».

«Ми раді, що викладачі найкращих університетів світу підтримують і приїжджають в Україну, адже освіта – це запорука швидкої відбудови нашої країни. Ми віримо, що цей воркшоп стане чудовою нагодою для учасників навчитися у всесвітньо відомого експерта та вдосконалити свої комунікативні та презентаційні навички, які є важливими для реалізації проєктів та важливих змін», – зазначила президентка SET University Ірина Вольницька.

Зазначимо, SET University – український некомерційний навчальний заклад, який надає вищу освіту майбутнім лідерам технологічної індустрії. SET University поєднує сучасний підхід до освіти з фокусом на технологіях та підприємництві. З початку війни команда SET зосередилася на доступності актуальної ІТ-освіти для всіх українців, підтримці стартапів та гуманітарній допомозі. Співзасновником університету є Сергій Токарєв, серійний технологічний підприємець, інвестор і партнер-засновник Roosh і Київська школа економіки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *