ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти обстріляли Олешки і звинуватили в цьому ЗСУ, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

Російські окупаційні війська обстріляли місто Олешки, що на лівому березі Херсонщини, і звинуватили в цьому ЗСУ. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу за 27 лютого.

Так, ворог гатив із мінометів по житлових кварталах міста Олешки, що на лівому березі Дніпра навпроти Херсона. І в цьому рашисти звинуватили Збройні Сили України.

Все це окупанти роблять, як кажуть у Генштабі, щоб дискредитувати українських військових та залякати мешканців тимчасово захопленої Херсонщини.

Нагадаємо, напередодні Генштаб повідомив, що через побоювання майбутньої деокупації лівобережної Херсонщини російські військові готуються до втечі в Крим. Відомо, що 21 лютого з Олешок і Скадовська місцеві колаборанти виїхали на територію півострова, а з 24 лютого «евакуацію» оголосили для всіх охочих.

Про те, що окупанти з лівобережної Херсонщини посуваються ближче до Криму і риють додаткові оборонні споруди, заявили й у Силах оборони півдня України.

Крім того, 26 лютого в Генштабі сповістили, що окупанти нарощують оборону Криму. Для облаштування позицій вони привезли строковиків із Челябінської області РФ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *