ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею собака винюхав майже 1,5 кг кокаїну

Наталя Дуляба

|

У пункті пропуску «Угринів – Долгобичув» службовий собака знайшов в автомобілі киянина сховок із кокаїном вагою майже 1,5 кг. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської митниці.

Так, у пункт пропуску із Польщі прибув громадянин України, мешканець столиці, на автомобілі Mini Cooper. Під час огляду транспортного засобу службовий собака знайшов сховок із наркотиками.

Чоловік сховав під обшивкою свого авто три пакети з речовиною білого кольору. Як з’ясувалось після експрес-дослідження, це був кокаїн.

«Як встановили правоохоронці, водій легковика, житель Києва, щокварталу перетинав кордон для поїздки в одну з європейських країн, щоб “відвідати доньку та онуків”. Там купував “товар”, перевозив в Україну та збував наркотики розгалуженій мережі “клієнтів”», – йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали. Наразі тривають слідчі дії, поліцейські встановлюють всіх причетних до організації та функціонування наркотрафіку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *