ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська лікарня отримала сучасний лазер HEALTIE

Ольга Денисяка

|

Львівська лікарня отримала сучасний лазер HEALTIEУ лікарні святого Пантелеймона з’явився перший сучасний лазер HEALTIE. Він пришвидшує загоєння та відновлення шкірних покривів навіть під час найглибших ран. Його лікарні подарували благодійники – організація HelpMed Ukraine та компанія Lutronic. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Як зазначають у Першому медичному об’єднанні Львова, з допомогою лазеру лікування та реабілітація пацієнтів з ушкодженими ділянками шкіри буде швидшою та ефективнішою.

«Світлодіодна система фототерапії комплексної дії впливає на регенеративні процеси навіть найскладніших та найглибших ран. З цим обладнанням ми зможемо надавати ще якіснішу допомогу, особливо військовим та цивільним, які постраждали внаслідок війни», – наголошують у Першому ТМО Львова.

Нагадаємо, через російську агресію щодня страждають сотні людей, тому аби зробити їхнє лікування й реабілітацію комфортними і доступними в Україні, у Львові створюють Національний центр реабілітації НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN). Тут з кожним українцем працює мультидисциплінарна команда, яка надає хірургічну, фізичну, психологічну та психосоціальну професійну допомогу. Завдяки підтримці донорів, відкрили протезну майстерню та встановлюють біонічні протези.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *