ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві міністр оборони Естонії передав пакет допомоги для ССО

Анастасія Диняк

|

Міністр оборони Естонії Ханно Певкур під час свого робочого візиту до Києва 26 лютого передав Україні новий пакет військової допомоги для Сил спеціальних операцій. Про це пише естонський портал ERR.

Так, міністр оголосив про черговий пакет військової допомоги Естонії, який складається зі зброї та обладнання для Сил спеціальних операцій.

Пакет, переданий 26 лютого, включає зокрема штурмові гвинтівки, пістолети, безпілотні літальні апарати, тепловізори, генератори і зарядні пристрої, а також одяг.

«Переоцінити допомогу Естонії важко. Тільки уявіть – загальна сума допомоги Україні від Естонії уже перевищила 1% ВВП! Постійна підтримка в рамках «Рамштайну», гаубиці 155 мм, ініціатива «1 мільйон снарядів 155 мм для України», польові шпиталі і лікування наших воїнів – це лише невеликий перелік того, що для нас робить дружня Естонія», – написав міністр оборони України Олексій Резніков у Facebook.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *