ОСТАННІ НОВИНИ

Командувач Сухопутних військ приїхав до Бахмута: бої йдуть на околицях міста

Ольга Денисяка

|

Командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав військові частини Сил оборони, які захищають Бахмут та підступи до нього. Про це повідомили в Сухопутних військах ЗСУ.

У повідомленні йдеться, що противник не полишає спроби прорвати оборону та захопити Бахмут. Основні зусилля російські окупанти зосередили на захопленні Бахмута та його оточенні. Бої ідуть навколо самого міста та на його околицях.

«В ході роботи командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський перевірив стан справ у підпорядкованих підрозділах, заслухав командирів підрозділів щодо проблемних питань, надав допомогу у їх вирішенні та підтримав військовослужбовців, які мужньо відбивають атаки ворога. Командувач подякував всім захисникам, відзначивши їх надзвичайну стійкість та героїзм та нагородив кращих захисників цінними подарунками»,  – повідомили в Сухопутних військах.

Зазначимо, інтенсивні бої в районі Бахмута розпочались ще торік влітку і тривають сім місяців поспіль. На захоплення міста російські окупанти кинули свої найкращі підрозділи й штурмові бригади «вагнерівців», їхні втрати обчислюють тисячами. Українські захисники, мужньо тримаючи оборону, виснажують ворога.

За даними Генштабу, на Бахмутському напрямку противник продовжує атакувати позиції наших військ. 25 лютого ворог дійснив декілька безуспішних спроб поблизу населених пунктів Оріхово-Василівка, Берхівка, Іванівське та Північне Донецької області. Обстрілів зазнали райони 18 населених пунктів. Серед них – Оріхово-Василівка, Бахмут, Іванівське, Курдюмівка, Озарянівка та Нью-Йорк Донецької області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *