ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали львів’янина із психотропами на мільйон гривень

Андрій Котенський

|

У Брюховичах поліцейські затримали 22-річного молодика за підозрою у збуті психотропної речовини «PVP» та таблеток «MDMA». Вартість вилучених психотропів, за цінами «чорного ринку», становить майже мільйон гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Правоохоронці затримали 22-річного львів’янина 23 лютого о 15.40 в селищі Брюховичі. З собою він мав 4 згортки вагою близько 250 грамів кожен та один зіп-пакет з порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на психотропну речовину «PVP».

Під час обшуку за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили та вилучили речовини, схожі на «канабіс» та «PVP», близько тисячі таблеток «MDMA», а також електронні ваги, засоби для фасування та інші речові докази.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. Вартість вилучених речовин, за цінами «чорного ринку», становить майже мільйон гривень.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у незаконному виготовленні та збуті наркотиків. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *