ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Львова під колесами авто загинув пішохід

Наталя Дуляба

|

На трасі у селі Бартатів, що біля Львова, автомобіль насмерть збив пішохода, його особу встановлюють. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

ДТП сталась у четвер ввечері, 23 лютого, орієнтовно о 20:30 год. у селі Бартатів. Тут на трасі Львів – Шегині під колесами авто загинув пішохід.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Opel Zafira», 58-річний житель Стрийського району, збив чоловіка віком близько 40 років. Від отриманих травм пішохід помер на місці події, його особу наразі встановлюють.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини аварії та особу загиблого, просять звернутися на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення Правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років тюрми із трирічним позбавленням водійських прав або без такого.

Триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *