ОСТАННІ НОВИНИ

Трухін написав заяву про складання мандата

Анастасія Диняк

|

Народний депутат Олександр Трухін визнав провину в пропозиції хабаря правоохоронцям та написав заяву про складання депутатського мандату. Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

«Заява Трухіна по складання мандату народного депутата. Відповідну постанову вже вніс регламентний Комітет ВРУ і зала розгляне її на найближчому засіданні», – написав Железняк.

Згодом Железняк додав, що Рада підтримала припинення повноважень нардепа Олександра Трухіна. «За» проголосували 288 депутатів.

Нагадаємо, у серпні 2021 року Трухін став учасником аварії, в якій постраждали шестеро людей. За даними правоохоронців, нардеп запропонував патрульним 150 тисяч, без уточнення валюти, за те, щоб йому дозволили покинули місце злочину.

Вищий антикорупційний суд затвердив угоду зі слідством, на яку пішов народний депутат Олександр Трухін. Суд визнав винним Трухіна у спробі підкупу патрульних поліцейських.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *