ОСТАННІ НОВИНИ

23 лютого на дорогах Львова ліквідовуватимуть ями

Андрій Котенський

|

З огляду на погодні умови, у четвер, 23 лютого, на вулицях міста проводитимуть роботи з ліквідації гостро аварійних ям гарячим асфальтом. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, в роботу запустять два асфальтних заводи – у Личаківському і Залізничному районах.

«Роботи з ліквідації аварійних ям ми проводимо впродовж зими. Однак, коли є мінусова температура, то проводимо ремонт гостро аварійних ям лише холодним асфальтом, адже гарячим асфальтом при мінусовій температурі працювати неможливо. За минулий тиждень ми використали 21 тонну холодного асфальту. Однак, навіть взимку, коли є плюсова температура, ми запускаємо асфальтні заводи, щоб працювати гарячим асфальтом. Гарячий асфальт є надійніший і якісніший. Холодний асфальт – це тимчасовий захід, щоб унеможливити прогресування аварійних ям», – розповіла Ірина Маруняк.

Відтак завтра, з огляду на погодні умови (прогнозують +6 градусів), запустять два асфальтні заводи – у Личаківському і Залізничному районах, і дорожники працюватимуть над ліквідацією аварійних ям.

Техніка робіт така, що ми спочатку зарізатимуть ями, смолитимуть по краях і лише тоді засипатимуть асфальт.

«Особливу увагу зараз приділяємо магістральним дорогам і дорогами середнього класу», – повідомила Ірина Маруняк.

Ремонт доріг великими катками, за словами заступниці мера, розпочнуть в кінці березня – на початку квітня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *