ОСТАННІ НОВИНИ

Міносвіти рекомендує 22-24 лютого перейти на дистанційне навчання

Ольга Денисяка

|

Міністерство освіти і науки рекомендує 22-24 лютого організувати роботу навчальних закладів у дистанційному форматі. Про це повідомив очільник МОН Сергій Шкарлет.

З метою убезпечення життя і здоров’я всіх учасників освітнього процесу, як превентивний захід перед річницею початку війни росії проти України, міністр освіти звернувся до начальників обласних та Київської міської військових адміністрацій, керівників закладів освіти з рекомендацією з 22 до 24 лютого 2023 року організувати освітній процес у закладах освіти в дистанційному форматі.

Станом на 21 лютого внаслідок агресії рф пошкоджено 3 128 закладів освіти, з яких 441 – вщент зруйновано. Від рук окупанта загинула 461 дитина, 926 – отримали поранення.

Як повідомляв Львівський портал, формат навчання на цей тиждень школи у Львові визначають самі. Деякі школи працюватимуть офлайн, є й такі, що 23-24 лютого перейдуть на онлайн-формат.

Зауважимо, що в РНБО України вважають, що до річниці повномасштабного вторгнення на 23-24 лютого Росія планує нову масовану ракетну атаку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *