ОСТАННІ НОВИНИ

Ракетний удар по Хмельницькому: є поранені. Оновлено

Наталя Дуляба

|

Внаслідок ракетного удару російських окупантів по Хмельницькому у суботу вранці, 18 лютого, є поранені. Також пошкоджено житлові будинки й освітні заклади. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Олександр Симчишин.

Наразі відомо, що через ракетний обстріл РФ Хмельницького поранення дістали двоє місцевих мешканців.

За словами Олександра Симчишина, пошкоджено близько десятка багатоповерхівок, три навчальні заклади. Загалом у будинках повибивало орієнтовно пів тисячі вікон і балконів.

Згодом голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій уточнив, що удар РФ прийшовся на військовий об’єкт. Ще одне влучання ракети було поблизу зупинки громадського транспорту.

«Двоє цивільних людей звернулися до лікарні за допомогою. Це чоловік та жінка. Чоловік, який має осколкове поранення, знаходився у маршрутці. Пораненим надана медична допомога, їхній стан стабільний», – додав керівник Хмельниччини.

На ракетний обстріл Хмельницького відреагував і президент Володимир Зеленський. Він опублікував фото, на якому видно, як рятувальники гасять пожежу, і наголосив на невідворотному покаранні для російських окупантів.

«На кожного, хто здійснює цей постійний терор, чекатиме справедливе покарання. Відповідати обов’язково доведеться. За кожне зруйноване життя. За кожну ракету, випущену по Україні. За все те зло і страждання, яке Росія принесла на нашу землю», – підкреслив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, в суботу вранці, 18 лютого, окупанти випустили з акваторії Чорного моря 4 крилаті ракети «Калібр», половину збила українська протиповітряна оборона.

Повітряну тривогу оголосили по всій Україні, на Львівщині – о 08:40 год. Загалом вона тривала майже годину, у Львівській області все спокійно.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Сергій Гамалій, Володимир Зеленський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *