ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині нелегально приватизували злітну смугу аеродрому

Наталя Дуляба

|

На лаві підсудних опинився державний реєстратор, який брав участь у незаконній приватизації злітної смуги аеродрому у Львівському районі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

За даними слідства, йдеться про державного реєстратора, який вніс до Державного реєстру речових прав зміни щодо права власності злітну смугу колишнього аеродрому у Львівському районі. Він зробив це на користь третіх осіб, що не мали відповідних правовстановлюючих документів.

Таким чином держреєстратор незаконно зареєстрував право приватної власності на злітну смугу за третіми особами. Відтак з державної комунальної власності фактично вибув колишній аеродром, розташований в одному зі сіл Львівського району.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 362 ККУ (несанкціонована зміна інформації, яка обробляється в автоматизованих системах). Ексдержреєстратору вже оголосили підозру, за скоєне йому «світить» або штраф, або виправні роботи на два роки.

На саму злітну смугу, яку нелегально приватизували, суд наклав арешт. Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *